Apklausa

Statistika

Iš viso: 40416890
Šiandien: + 2136
Daugiau >>
LT | EN | RU | DE | PL | FR
Prisijungti
Registruotis
Naudotojo vardas:

Slaptažodis:

Prisijungti

Pamiršote slaptažodį?
Registruotis
Kodėl turėčiau registruotis?

Klaidziojantis suo

Paieška  Vartotojai  Taisyklės 
Uždaryti
Naudotojo vardas:
Slaptažodis:
Pamiršote slaptažodį?
Registracijos data
Prisijungti

Puslapiai: 1
Atsakyti
RSS
Klaidziojantis suo, Suo

Sveiki,
Kas rytą važiuodama į darbą iš Nemėžio km viaduko apačia, pravažiuoju pro sena namą. Matydavau jo gyventojus- tikrai garbaus amžiaus žmones ir prie būdos pririštą jų šuniuką. Vieną dieną pamačiau, kad tas šuo palaidas ir laukia prie namo durų. Šią savaitę orą kartų mačiau šį šunį besiblaškantį po Nemėžio kaimą ir vis pareinantį į namus skersai Minsko plentą
Širyt vėl jį mačiau palei tą seną namą uostinėjantis. Kilo įtarimas, kad galbūt seni žmonės ten gyvenę jau nebegyvena, o šunį paleido nuo grandinės ir tiek- tokį sprendimo būdą matėme ne kartą.

Ar jei mano įtarimai pasitvirtintu rastumėte nelaimėliui vietą prieglaudoje? Jis tikrai nebus reiklus, nes visą savo trumpą gyvenimėlį (jam tikrai nebus daugiau nei 2-3m, atsimenu anksčiau ten matytą seną šunį prieš atsirandant naujajam) pririštas prie būdos tupėjo.

Namas yra čia, jūsų kaimynystėje: http://goo.gl/maps/Xi4EP

P.S. Pati priglausti negaliu, nes namie jau yra mano 2 šunės ir dar 1-a jau gerokai užsibuvusi laikina globotinė.

Šuns nemačiau nuo 5dienio. Širyt padėjau maistelio prie triobos durų. Apsižiūrėjau- jokių gyvybės ženklų neįžiūrėjau, durys užrakintos.

Buvau isvaziavusi atostogu, o siryt vel maciau po kaima viena sau vaikstinejanti si suni...

Sveiki,

Vistik yra gyventojai toje sodyboje- snekejau su seimininke, kuri sake,kad ji paleidzia nakciai.
Tai vat ir rezultatas- suo dingo ir nepraejus ne savaitei turbut jau matau prirista nauja.

Ar tik nebus jusu koks nors svieziai dovanotas, vidutinio ugio, juodas su rudu suniukas?
Gal kartais kazka panasaus zmones paeme kaip drauga, bet pririso prie budos?
Puslapiai: 1
Reply
Skaito temas
Atsakymų forma

Pranešimo tekstas*
More
Files:
Drag and drop one or more files here
or select a file from your computer
Files:
Upload files

Sprendimas: Dreamsite © 2010       Dizainas: Napalauk