Vienai mano šėryklinukių vakar atsitiko bėda - nežinau, kaip, bet katytė susižeidė užpakalinę koją. Laiko nuolat pakabintą, visai nejudina, tad bijau, kad kojytė gali būti lūžusi. Nuo žmogaus katytė traukiasi, bėga, tegu ir ant trijų kojų, bet vis tiek gana greitai, rankomis nepagausi. Prašau pagalbos pagauti graibštu (gaudyklės ji bijo, šita katytė ir dar dvi bailiukės yra vienintelės likusios nesterilizuotos tame kieme), su kuriuo pati visai elgtis nemoku, transporto į kliniką, paramos katytės gydymui (aš, deja, galėčiau padengti tik sterilizaciją) ir globos, kad nereiktų pinigų stacionarui. Pati šiuo metu namuose turiu šunį ir 14 kačių, iš kurių trys sergančios (jau po truputį sveikstanti Badytė, kuri visą mėnesį vien Virbac vitaminų pasta ir metabolazės injekcijomis gyva buvo, neseniai operuota ir su kepenim problemų turinti Coliukė bei Gražuolė lūžusią kojyte), tad tiek laiko, tiek vietos, tiek finansų prasme esu neįgali padėti šiai vargšiukei. Be to, kol pas mane yra neprognozuojamai besielgiantis kitoms katėms agresyvus globotinis katinas Kvazimodas, kuris užpuolęs ir sužeidė Coliukę taip, kad reiktų operuoti, net ir turėdama vietos negalėčiau rizikuoti imti dar vieną gyvūną dėl jo paties saugumo (neturiu kur visiškai atskirti Kvazimodo).
Labai prašau pagalbos katukei, jai tikrai skauda - urzgia ir gailiai kniaukia kaskart stodamasi. Išgijusią būtų galima paleisti atgal (katytė jauna, daugmaž 2 metų amžiaus). Jei galite padėti, skambinkite 860373007 (Rita). Ačiū!!!!
Labai prašau pagalbos katukei, jai tikrai skauda - urzgia ir gailiai kniaukia kaskart stodamasi. Išgijusią būtų galima paleisti atgal (katytė jauna, daugmaž 2 metų amžiaus). Jei galite padėti, skambinkite 860373007 (Rita). Ačiū!!!!
Edited: Rita R. - 2013 02 15 14:19:04